Pin It

tre timer

Skal du have fingrene i denne thriller - inden udgivelsen?

15. marts er der endelig nyt fra den engelske thrillerforfatter Rosamund Lupton. 
Tre timer er seneste danske udgivelse og forlaget har nu sat et eksemplar på højkant til en af Bognørdens læsere. Vinderen får oven i købet bogen tilsendt inden den officielle udgivelse!

 

Forlaget skriver: 

»Succesforfatteren Rosamund Lupton er tilbage med sin længe ventede fjerde roman Tre timer: en medrivende thriller om en engelsk skole under belejring.

I Tre timer stiller Lupton skarpt på menneskets natur, når hun hiver læseren med helt ind under huden på sine karakterer i denne højintense, psykologiske thriller.

Tre timer udspiller sig under et skoleskyderi i England en iskold, snefyldt novemberdag, og mens bevæbnede personer bevæger sig rundt på skolen, forsøger lærere og skoleelever efter bedste evne at skjule sig og beskytte hinanden.

Minut for minut følger vi elever, lærere og deres pårørende uden for skolen, og vi konfronteres med, hvordan mennesker reagerer under ekstreme omstændigheder. Hvem udviser mod, og hvem viser sig at være en kujon? Og hvad er vi som mennesker villige til at gøre for at redde dem, vi elsker?

Forfatterskabet: Rosamund Luptons første roman, Søster, blev kåret til årets debutroman i England, hvor den er solgt i over en halv million eksemplarer. Den lå også i toppen af de danske bestsellerlister, ligesom hendes to andre bøger, Efter branden og Lyden af stilhed også er blevet godt modtaget i Danmark.«

 

Sådan deltager du:

Du får et lod i puljen, hvis du kan nævne en af Luptons første tre titler, og kan svare på, hvilket dansk forlag, der udgiver Luptons danske oversættelser. Der trækkes lod blandt alle korrekte svar.

 

Hvor deltager du:

På Facebook - klik her

På Instagram – klik her

og endelig kan du kan også deltage ved at sende dine svar i en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hvornår: 

Du kan deltage frem til søndag d. 8. marts kl. 21.00

 

Lodtrækningen:

Vinderen offentliggøres her, på Facebook og på Instagram efter lodtrækningen, vinderen får tilsendt bogen direkte fra forlaget. 

N.B.

Er vinderen ikke vendt tilbage indenfor 24 timer, trækkes en ny. 

 

 

© Bognørden 

 

De første tre udgivelser:

Søster - Læs anmeldelsen her

Efter branden - Læs anmeldelsen her

Lyden af stilhed - Læs anmeldelsen her

 

Pin It