Noveller og Digte

detforsteaar

14. december 2014 føder musiker Lise Dres en datter. Men da Ida er 10 minutter gammel, stopper hun med at trække vejret. Mens Ida kæmper for livet læser Lise Tove Ditlevsens digte højt for hende. Både Tove Ditlevsen og Ida blev født 14. december og Ditlevsen bliver en drivkraft for Lise, der debuterer som digter på netop Idas og Ditlevsens fødselsdag.

fra drengeaar

Jens Hvilshøj Andersen debuterer med digtsamlingen her. I dag er han pensioneret efter mange års virke som socialpædagog.


Filigran & Skeletter er forfatterens første digtsamling i eget navn. Hun er blogger og har siden 2015 skrevet en hel del lyrik, der er udgivet i både tidsskrifter og antologier.

jeg er farmor 403690

Jeg er farmor er anden del af den planlagte Misbrugstrilogi. Michael Josephsen har en lang forfatterkarriere bag sig, hvor han både har vundet priser og har modtaget flere legater. Siden han debuterede i 1998 har han skrevet både romaner og digtsamlinger – seneste udgivelse er KNÆK fra 2016 som også er første del af Misbrugstrilogien.

gadelygter

I 2016 debuterede Tobias Larsen med digtsamlingen Undervejs (se mere nederst på siden) Ved siden af digtene er Tobias Larsen musiker og spoken word artist, der nu også udkommer med et nyt koncept: Katolosyk. Du kan læse mere om det og forfatteren her. Jeg var så privilegeret, at få Tobias Larsens debutsamling til anmeldelse. "Undervejs" gjorde et godt indtryk på mig, så derfor gik jeg til denne samling med spænding.