Pin It

Tina Turner 470x

Skal du nyde "Mit livs kærlighed" i sommerferien?

Så er vi nået til sommerens tredje konkurrence uge her på Bognørden. Igen kan endnu en af Bognørdens læsere vinde læsestof til ferien. Denne uge er det i form af denne selvbiografiske roman om og af Tina Turner.


Der findes næppe den voksne, der ikke kender navnet Tina Turner og ikke kan nævne mindst ét af hendes hit. Tina Turner er en stor kunstner, der gennem mange årtier, har haft enorm stor succes på musikscenen – men privat var livet bestemt ingen dans på roser – tværtom. Det kan du læse meget mere om i denne nye biografi, der netop er udkommet på dansk ved Michael Jepsen.

 

Forlaget skriver om Tina Turner – Mit livs kærlighed:


»I sin ungdom knoklede Tina Turner for sin mand Ike Turner, der kvitterede med fysisk og psykisk terror i årevis. Til sidst havde hun fået nok og slugte 50 sovepiller. Utroligt nok overlevede hun både sit selvmordsforsøg og det voldelige forhold, og til sidst flygtede hun uden en klink på lommen. Efter nogle hårde år som alenemor for fire teenagedrenge lykkedes det hende endelig at få sit gennembrud. Og efter et langt liv med vilde opture og nedture fik hun en dødsdom, men blev reddet af sit livs kærlighed.«

For at deltage skal du kunne svare på, hvilket dansk forlag, der udgiver romanen, og så skal du fortælle, hvilket Tina Turner nummer, du er mest begejstret for.

 

Du kan deltage ved at sende dit svar på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vil du have flere lodder i puljen, kan du også deltage her:

Deltage på Facebook - klik her

Deltage på Instagram – klik er

 

Jeg trækker den heldige vinder søndag d. 8. juli  Har vinderen ikke meldt tilbage indenfor 24 timer, trækkes en ny vinder.


© Bognørden

Pin It