Pin It

Filojsen

VIND - En svanemærket bog for børn og voksne, der ønsker en stille stund sammen

Fem heldige læsere kan nu gå julen i møde med en skøn gave til børn og deres voksne. Kvinderne bag Filøjsen har doneret fem eksemplarer af deres første fælles bog, til Bognørdens læsere, og nu kan du altså blive en af de heldige, der modtager et signeret eksemplar – lige til juleferien.

  Filojsen lilla blomst

Forlaget skriver:
Filøjsen er en poetisk, finurlig fortælling om et sødt blødt tumledyr, der lever ved åen under skræppebladene. En dag hopper den op på et blad og sejler ned ad åen. Der er så meget at se på, at Filøjsen må sætte farten ned. På rejsen møder Filøjsen blandt andet sommerfuglen Liv, der har det med at tænke lidt for meget over tingene. Men selvom Filøjsen og Liv er meget forskellige, opstår der et venskab i mellem dem – et venskab, der vil vare mange år fremover, ja måske resten af livet. Filøjsen følger sommerfuglens fantastiske forvandling fra puppe til fuldt udfoldet sommerfugl. På sin rejse møder den flere andre dyr, fugle og insekter, der lever i og omkring åen. De små dyr beskrives bagerst i bogen. Her får man et helt lille opslagsværk, for dem der vil vide mere om livet ved åen.

Bognørden om Filøjsen:

»Filøjsen er meget mere end ”blot” en (billed)bog, der fortæller om en dag i et tumledyrs liv. Fortællingen kan ved første øjekast synes at være "almindelig"– men så får Filøjsen liv, lag på lag pilles af, for til sidst at åbenbare en sublim helhed. For udover de herlige illustrationer og fortællingen om Filøjsen får du også: en pegebog, en ”led og find” bog, sange og melodier og en tidlig biologisk introduktion til dele af den fauna, der kan findes når man fordyber sig i naturen og dens nu. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ikke tidligere har set en bog af denne kaliber. Både hver enhed for sig, og samlet set, bliver Filøjsen, bare bliver ved med at give.«

Læs hele anmeldelsen her

 

For at deltage skal du

Kunne svare på, hvilket dansk forlag, der udgiver Filøjsen, og hvem der står bag denne fantastiske familiebog.

Filojsen forfattere


Her deltager du:

På Bognørden Send dit svar på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På Instagram  Klik her 

På Facebook Klik her 

Konkurrencen kører frem til d. 13. december, hvor vi finder de fem vindere, så I kan nå at have bogen i tid til jul. 

Der trækkes fem vindere søndag d. 13. december kl. 20.00

Har vinder ikke henvendt sig indenfor 24 timer, trækkes en ny vinder/e.

Filojsen able

Held og Lykke

Bognørden©

 

Pin It