Pin It

jeg elsker dig om femten aar

Nu kan to heldige læsere få fingrene i hvert et eksemplar af Julie Baduras anden roman:"Jeg elsker dig om femten år"

Forlaget har nemlig været så gavmilde at give to af Bognørdens læsere en mulighed for at blive indehavere af Baduras anden udgivelse. Jeg var meget begejstret for debuten: De dage med dig, kommer denne toer bare i nærhende af det niveau, er der noget stort i vente.

 Forlaget skriver om bogen:

En ung kvinde og en ung mand bryder deres kortvarige kærlighedsforhold, og forsvinder ud af hinandens liv en regnfuld dag i det indre København.

15 år senere står de pludselig overfor hinanden igen.

Et helt tilfældigt sted, en helt almindelig forårsdag.

JEG ELSKER DIG OM 15 ÅR er en poetisk fortælling om en ung, uforløst kærlighed, der endelig får en chance for at blomstre i voksenlivet. Det er en historie om livets tilfældigheder og livets magi. Om tid. Om at mødes, og om at sige farvel.

Julie Badura (f. 1978), tekstforfatter, klummeskribent og kreativ konsulent i film- og tv-branchen, debuterede som forfatter i 2017 med romanen ”De dage med dig”.

Læs Bognørdens anmeldelse af debutromanen her

 

Hvis du vil have fingre i et eksemplar, skal du kunne svare på, hvilket dansk forlag, der udgiver Julie Baduras romaner og hvilken af forlagets øvrige forfattere, der er på din favoritliste. Du har tre muligheder for at deltage:  Du kan sende en mail med dit svar til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan deltage på facebook – klik her for at deltage og på Instagram – klik her for at deltage.

Alle svar blandes og jeg trækker de to vindere torsdag d. 4. oktober. Hvis ikke vinderne har henvendt sig efter 24 timer, trækkes en ny/nye vinder/e.

 

Tillykke til de to vindere: 

Bent Lundgaard Hansen & Marianne Elling

 

© Bognørden

Pin It