Pin It

judas

Kunne du tænke dig at vinde Judas?

Den 24, april udkommer Judas på dansk. Siden bogen udkom i Holland i november 2016 har forfatteren levet i skjul, da broren har beordret både forfatteren og hendes søster myrdet. Retssagen kører netop nu i Amsterdam og begge søstre skal vidne mod deres bror.

Bognørden har fået fingrene i et ekstra eksemplar af denne kommende udgivelse. Det skal en af jer da også have muligheden for at få glæde af og derfor sætter vi nu gang i en ny giveaway.

 

Forlaget skriver om Judas:

En kendt gangster, der soler sig i sin berømmelse. Hans søster, der kender den iskolde sandhed om ham og frygter for sit liv. Et retssystem, der ikke er i stand til af få manden bag tremmer uden tre kvinders livsfarlige indsats, og en familiehistorie, der er så brutal og så tragisk, at bogen om den har rystet Holland og er blevet en sensation af en bestseller både nationalt og internationalt.

Willem Holleeder blev i 1983 dømt for at stå bag kidnapningen af den hollandske øl-millionær Freddy Heineken. Sagen gik verden rundt, og Willem henrettede senere sin egen svoger, der var medskyldig i kidnapningen og som lige inden han blev skudt, gav Willem øgenavnet Judas. Astrid Holleeder har i hele perioden været så tæt på sin bror, at hun uden tøven kalder ham seriemorder, og hendes vidneudsagn har ført til, at hun nu lever med en konstant dødstrussel hængende over hovedet.

Judas er en rystende beretning om en barndom fyldt med vold og overgreb. Først fra en alkoholiseret far og dernæst fra broren Willem, der i over tredive år holdt Holleeder-familien i et mafialignende jerngreb.

Hvis du vil have et lod med i puljen kan du deltage ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navnet på det danske forlag, der udgiver Judas.

Du kan også deltage på facebook - klik her og på Instagram - klik her

Jeg skal have dit svar senest søndag d. 22. april kl. 20, hvor jeg trækker en vinder, der herefter får tilsendt Judas.

Ifald vinderen ikke vender tilbage senest 24 timer efter trækningen, vil en ny vinder blive udtrukket.

 

Politikens Forlag

© Bognørden

 

 

 

 

Pin It