Pin It

babykalender1

Skal du være en af de heldige vindere?

Forlag og forfattere har været så søde at udlove hele 5 eksemplarer fra jubilæumsudgaven - det 10. oplag af den skønne kalender. Nu er kalenderen som den første i verden, fuldkommen bæredygtig og kan genbruges bid for bid. Kalenderen henvender sig til kommende og "nye" forældre og dækker barnets første leveår. Så venter du baby, er du forælder til en lille ny eller har du en i din nærhed som snart skal have en baby, ja så er muligheden her altså for at kunne skabe glæde med denne skønne bog.

Læs mere om kalenderen og se Tumlingekalenden fra 1-2 år: 

Babykalenderen er til dig, der har barn mellem 0-1 år. En super let bog at bruge, hvor du uge-for-uge (opslag for opslag) får ALT hvad du har behov for af viden og inspiration. Alt om udviklingen, ernæring, indkøb, lægeundersøgelser, lege, stimulering, forandringerne i familielivet og meget mere, samlet efter hvornår det har betydning for dig og dit barn.Du skal ikke søge efter information og du overser ikke noget – bare du vender et blad hver uge. Det er virkelig nemt og praktisk, og det giver en masse ro.

Uge-for-ugeTil hvert ugeopslag er der en kalenderside med en 24-timers kalender hvor du fx kan holde styr på hvornår din baby har ammet, sovet, grædt, gylpet osv.

Det lyder måske lidt kontrol-tosset, men vi kan love dig, at for rigtig mange er det en kæmpe stor hjælp til at finde ud af hvordan babyens rytmer er bedst – og dermed hvordan hele familien får det bedst. Har du ikke født endnu, så har du ikke begreb om hvor rund-tosset din verden kan blive.

Skriv dine egne oplevelser: Du kan også sætte fotos, breve og tegninger m.m. ind. Alt sammen ting der vil bidrage til at gøre bøgerne til helt unikke erindringsalbum, som I selv kan glæde jer over i mange år, og som vil være en enestående gave til jeres ”baby” når han/hun selv er blevet stor – og selv skal til at være forælder.For mange af os er svært at skrive dagbog i en notesbog med blanke sider. Derfor er der så mange som er glade for at skrive i Babykalenderen hvor der som del af hvert ugeopslag er plads til at skrive dagbogsnoter om alle de fantastiske – små og store – oplevelser, som hverdagene nu er fyldt med, men som så frygtelig hurtigt glemmes fordi nye oplevelser står i kø.

babykalender2

Barnets bog :Udover mulighederne for at skrive dagbog og sætte fotos m.v ind, så er der bag i bogen alle den slags skemaer og notesider som også er i andre ”Barnets Bog”: Om vækst, tænderne, de første ord og al den slags

Hvis du vil have et lod med i puljen skal du skrive, hvad der er så banebrydenede ved denne jubilæumsudgave. Du kan også deltage på Facebook - klik her og på Instagram - klik her. (HUSK at tjekke om du vinder) Jeg trækker de fem heldige vindere på udgivelsesdagen mandag d. 22. maj kl. 20 og vinderne får så bogen tilsendt direkte fra forfatterne.

(Hvis ikke vinderne er vendt tilbage indenfor 24 timer, trækkes nye vindere)

 

© Bognørden

Pin It