Pin It

gavenikritik

Så er vi nået til den anden ugekonkurrence her hos Bognørden

Denne uge kan to af jer få fingrene i et signeret eksemplar af ”Gaven i kritik” Forfatteren har doneret to bøger til Bognørdens følgere, og du kan altså blive en af de heldige vindere.

Om Gaven i kritik:

Kritik skal tages alvorligt ikke personligt!

Alt for ofte bliver kritik og feedback misforstået. Som modtager har vi en tendens til at tage det personligt, selvom det ikke altid er personligt ment. Det forhindrer os i at lytte og bruge budskabet til læring og udvikling. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback og kritik skal være brugbar for modtageren.
Så længe vi ikke forstår at håndtere kritik og feedback på en sund måde, forhindrer det os i at gro som mennesker. Det komplicerer vores kommunikation, relationer, resultater og samarbejde ¬– både på arbejdspladsen og i privatlivet. Kritik og feedback er fundamentale vilkår for menneskets udvikling og handler om at blive den bedste udgave af os selv.

”Gaven i kritik” giver dig viden og konkrete redskaber. Du lærer hvad forskellen på kritik og feedback er. Hvorfor det er så vigtigt men også svært for os mennesker at tage imod og give kritik på en god måde. Bogen gør dig i stand til at vende din egen udvikling med det samme. Når du har læst bogen, vil du være i stand til at modtage og give kritik på en måde, så den bliver hørt og brugt konstruktivt.

 

 Læs Bognørdens anmeldelse af bogen her

 

"Det vi gør, skal give mening og skabe værdi, både for os selv og for andre - det giver de bedste resultater og den største tilfredsstillelse på den lange bane.
Formålsdrevet ledelse hjælper menneske og organisationer med at udfolde deres største potentiale og skaber en kultur og et miljø, hvor arbejdsglæde, engagement og produktivitet går hånd i hånd"

- Maj bjerre

 

Du kan deltage tre steder: Her på siden - og vil du øge dine chancer, så kan du også deltage 

Facebook (klik her) og på Instagram (klik her

 

Sådan gør du: Du skal svare på, hvad forfatteren bag denne evig aktuelle bog hedder og hvilket forlag, der udgiver bogen. Svaret sender du i en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 30. juni kl. 20.00

 

Jeg kommer alle rigtige svar i bøtten og trækker de to vindere søndag d. 30. juni.

Har vinderne ikke meldt tilbage indenfor 24 timer, trækkes ny/e.

 

© Bognørden

 

 

Pin It