Pin It

Under en blodrod himmel 470x

VIND roman bygget på virkelige begivenheder


Sommeren er over os, og her hos Bognørden kan du de kommende uger vinde hele tre forskellige titler, så du har sikret læsestof til ferien. Vi lægger ud med "Under en blodrød himmel" 

Under en blodrød himmel har toppet Amazons bestsellerliste og bjergtaget læsere i en sådan grad, at den er blandt Amazons 20 bedst anmeldte bøger nogensinde. Mark Sullivan har vundet flere priser for sit forfatterskab, som nu tæller 18 romaner. Han brugte 10 år på at researche og skrive denne historiske roman som de danske læsere nu også skal nyde godt af.


Forlaget skriver om Under en blodrød himmel:
>>Milano, 1944. Under anden verdenskrig hjælper teenageren Pino jøder med at flygte i bjergene. Kort efter bliver han spion for modstandsbevægelsen, da Hitlers højre hånd i Italien ansætter ham som sin chauffør. Pino bliver førstehåndsvidne til en lang række historiske og brutale begivenheder, og midt i vanviddet oplever han en stormende forelskelse.
Trekvart århundrede er gået siden da, og først nu fortælles Pinos fantastiske historie. En historie så brutal, dramatisk og utrolig, at det kan være svært at forstå, at romanen er baseret på virkelige begivenheder.<<


For at deltage skal du kunne svare på, hvilket dansk forlag, der udgiver romanen, og hvilken genre, de har specialiseret sig i.

Du kan deltage ved at sende dit svar på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vil du have flere lodder i puljen, kan du også deltage her:

Deltage på Facebook - klik her

Deltage på Instagram – klik er

Jeg trækker den heldige vinder søndag d. 23. juni kl. 20 Har vinderen ikke meldt tilbage indenfor 24 timer, trækkes en ny vinder.


© Bognørden

Pin It