Pin It

 projektbaby

VIND – Projekt Baby på lydbog eller som papirbog

Nu kan hele 4 læsere få fingre eller ører i et eksemplar af Projekt Baby: Mit første år som uperfekt mor. Forfatteren har udlovet to papir-eksemplarer og to lydbøger til fire heldige læsere. Så er du selv eller en i din omgangskreds i gang med deres eget projekt baby – eller er du bare nysgerrig – ja så er det altså nu, du skal følge med og måske være blandt vinderne.

Forlaget Pink Moon om Projekt Baby:

PROJEKT BABY: MIT FØRSTE ÅR SOM UPERFEKT MOR

I bogen følger vi den nybagte mor Julie, der efter en traumatisk fødsel og lange nætter med gråd bliver fanget i en fødselsdepression, der medfører store ændringer i hendes liv.
Julie er udpræget karrierekvinde. Hun er vant til at være i kontrol. Men bryder sammen i selvmordstanker, da hun ikke længere kan klare alle de nye udfordringer som moderskabet har medført. Bogen er inspireret af forfatterens egen historie.

 

baby2

 

Om forfatteren:

Julie Ugleholdt er 31 år og bor til daglig med hendes mand, datter og bonus datter i København. Hun har en fortid inden for forretningsudvikling, men valgte efter sin fødselsdepression at leve sin drøm, og udgive hendes første bog. Stilen er rå og ærlig. Sproget er kontant i sit udtryk og giver læseren et filterløst indblik i karakterene.

 

Sådan deltager du: 

Hvis du vil have et lod med i puljen om de fire eksemplarer, så skal du kunne svare på, hvad forfatteren hedder, og hvilket forlag, der udgiver Projekt Baby

Du deltager, efter forfatterens ønske, på Bognørdens sider følgende steder:

Facebook - klik her (Her trækkes en vinder af 1 stk. lydbog og 1 stk. papirbog)

Instagram - klik her (Her findes to separate konkurrencer, én for hver udgave)

 

Alle rigtige svar er med i puljen og du kan derfor selv øge dine vinderchancer. Konkurrencen kører frem til søndag d. 21. april 2019 kl. 20. Alle svar, der er givet inden deadline deltager i lodtrækningen. Jeg trækker derefter de fire vindere, der får et signeret eksemplar fra forfattern - Har vinderne ikke meldt tilbage indenfor 24 timer trækkes ny/e. 

Pin It