Pin It

Forside Kastaniens DNA

To læsere kan nu få fingrene i hver sit signerede eksemplar af Kastaniens DNA. 

"I USA er retssalskrimien yderst populær, og genren hedder ”legal thriller”, hvor Erle Stanley Gardner, John Grisham og Michael Connelly er blandt de mest kendte navne. Nu er der så kommet en dansk retssalskrimi og den debuterende forfatter har været så gavmild at give to læsere en mulighed for at få fingrene i ”Kastaniens DNA” som netop er udkommet her i Danmark."


Omtale af historien fra bogens bagside:

På tre år er ni unge mænd og kvinder fundet dræbt med munden opskåret som et stort klovneagtigt smil. Den danske presse har derfor kaldt sagen for ”Klovnemordene”.

Et tiende offer får munden skåret op, men overlever mirakuløst. Den franskfødte milliardær, Pierre Astola, bliver udpeget som gerningsmanden, og hans DNA er på gerningsstedet.

Mysteriet om ”Klovnemordene” virker opklaret.

Kun én ting står i vejen.

I retten skal Pierre Astola forsvares af den hårdkogte topadvokat, William Kastanien.

 

Forfatteren om bogen:

- ”Kastaniens DNA” er først og fremmest en makaber mordgåde. Bogen er en klassisk who-done-it med retssalen som en ramme. Normalt slutter en krimi med at morderen bliver fanget, i Kastaniens DNA starter det med en anholdelse. Er det den rigtige, der er blevet fanget? Kan man forsvarer en ”skyldig” person? Som forfatter giver det mig masse muligheder, at historien kan starte der.

- Retssalskrimien har ikke været dyrket i Danmark. Det skyldes måske, at retssystemet herhjemme virker tillukket. Men jeg har altid syntes, at området var spændende. Både i virkeligheden og i fiktionens univers.

- En retssag rummer på forhånd et drama, for der kommer en afgørelse. Skyldig eller ikke-skyldig. Og jeg tror generelt, at mange danskere følger langt mere med i de store retssager. Det skyldes formentlig, at medierne i dag kan sidde og live-opdatere direkte inde fra retssalen i de hårde straffesager.

 

Om forfatteren:

Palle Hyldgård Poulsen (f. 1975) er uddannet journalist. Siden 2003 har han arbejdet på TV 2, og to gange har han været med til at vinde ”Tvprisen”. Først gang i kategorien ”Bedste Sportsprogram” for dækningen af OL i London i 2012. Anden gang var i kategorien ”Bedste Nyheds-event/Live-dækning” for dækningen af terrorangrebene i København i 2015.

 

Sådan deltager du: 

Hvis du vil have et lod med i puljen om de to eksemplarer, så skal du kunne svare på, hvad forfatteren hedder, og hvor han arbejder, når han ikke skriver bøger.

Du deltager ved at sende en mail med dine svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Og følger du Bognørden kan du også deltage følgende steder:

Facebook - klik her 

Instagram - klik her

 

Alle rigtige svar er med i puljen og du kan derfor selv øge dine vinderchancer. Konkurrencen kører frem til søndag d. 16. december 2018 kl. 20. Alle svar, der er givet inden deadline deltager i lodtrækningen. Jeg trækker derefter de to vindere, der får et signeret eksemplar fra forfattern - Har vinderne ikke meldt tilbage indenfor 24 timer trækkes ny/e. 

 

 © Bognørden

 

 

Pin It