Pin It

satans sjal

Satans sjæl er tjedje og selvstændige bind i serien om FBI agenten Smoky Barrett. Cody McFadyen har for alvor slået sit navn fast i toppen af amerikansk krimilitteratur - af den grusomme slags.

Satans Sjæl er i den grad en stereotyp Amerikansk krimi/thriller... På den gode måde 

Det er mit første bekendtskab med Cody McFadyen - Men ikke det sidste. Sproget er flydende og trods de mange teologiske termer vender siderne sig selv fra start til slut. Persongalleriet er rigt og utrolig levende beskrevet, specielt er jeg helt inde under huden på Smokey. Hun er lige dele humoristisk, skæv og gennemsympatisk. Der er ingen nykker, bedrevidende egotripper eller nemme løsninger hos hende - TOP klasse underholdning, og jeg holder allerede af hende. 

Plottet holder, selvfølgelig er det ultra Amerikansk med seriemordere, men i dette tilfælde er det faktisk et plus. Der er heldigvis ikke voldsomt meget blod osv. til gengæld er handlingen så levende beskrevet, at det visuelt står klart på nethinden - i AL sin gru. Opklaringsarbejdet har ingen nemme løsninger, alt er realistisk og levende - det gør det til en fryd at deltage i gætterierne og en pageturner af høj kvalitet. 

Jeg vil afgjort læse mere fra denne hånd, det var gus, gru og super underholdning! 

 

© Bognørden

 

Tidligere udkommet i serien og anmeldt på Bognørden:

Skyggen - Læs anmeldelsen her

Dødens ansigt - Læs anmeldelsen her 

 

Forfatter: Cody McFadyen

475 sider Turbulenz

Anmeldereksemplar

Pin It