Pin It

dodens ansigt

Endnu en perle fra denne hånd - Dødens ansigt er andet og selvstændige bind i serien om FBI agente Smoky Barrett. Også denne toer er super velskrevet, sproget flyder og siderne vender sig selv.

Persongalleriet er levenede og realistisk, trods de kvalme gerninger og bevægegrunde, er denne faktisk en del mere afdæmpet end debuten. Jeg er vild med Smoky og hendes omgangskreds, jeg er ovenud begejstret for, igen, at være helt inde under huden på både Smokey og den unge Sarah. 

Vekselvirkningen mellem datid og nutid fungerer rigtig godt, og giver også her, en bedre forståelse af plottet. Optrævlingen er igen realistisk og yderst velskrevet, sammenholdt med et plot, der også holder hele vejen, var det igen en sublim krimioplevelse at læse denne forfatters bedrift. 

Jeg har desværre allerede læst den tredje i serien, så mit eneste ønske her, bliver at der meget snart kommer en fjerde i serien - og gerne lidt tjept. Alt i alt, en solid krimi, med rå beskrivelser, men heldigvis ikke ude på overdrevet - KLART en anbefaling værdig

 

 

© Bognørden

 

Tidligere udkommet i serien og anmeldt på Bognørden:

Skyggen - Læs anmeldelsen her

 

Forfatter: Cody McFadyen

475 sider Turbulenz

Anmeldereksemplar

Pin It