Pin It

wulffm2020

366 forrygende sjove jokes!

Så er den på gaden - den ene af 2020s uundværlige kalendere. Makkerparret Mikael Wulff og Anders Morgenthaler har endnu en gang givet deres bud på, hvad det kommende år kan komme til at handle om. Mikael Wulff er stand-up-komiker og forfatter, og så er han manden bag den vrede flodhest Dolph. Anders Morgenthaler er tegner, forfatter og filminstruktør – sammen er de Wulffmorgenthaler.

Dag for dag hudflettes nogle af tidens store og små temaer. Fra dette års kalender kan bl.a. nævnes:
Curlingbørn- og forældre, veganere, selfie kulturen og en mulig løsning på "sokke-mysteriet"

I 2020 kalenderen kan du blandt meget andet møde disse:

wm2 

 

 wm1 

 

 wm3

 

Wulffmorgenthaler er, sammen med Morten Ingemann og hans "Det var Danmark" cremen af satiriske striber. Hvor Ingemann går tæt på samfundslag og individer, har Wulffmorgenthaler specialiseret sig i at spidde tidens trend. 366 skønne streger og sylespidse nedslag i verden anno 2020, nedslag, der sigter bredt, men rammer præcist, og som gør det let at starte dagene med et smil på læben.

"Wulffmorgenthaler" og "Det var Danmark" supplerer hinanden mesterligt, og bør være "primær-kalendere" på kontoret eller i hjemmet. For lad mig være ærlig og sige: der er plads til at notere gøremål i kalenderen, men når du køber kalenderen, køber du dig primært et dagligt indtag af morale og latter - så kommer gøremålene i anden række.

Julen nærmer sig, og enhver ved jo, at det er rart at være ude i god tid, og du behøver ikke lede efter årets mandelgave, for den er lige her, og jeg garanterer, at den vil glæde vinderen dag efter dag, efter dag... 

 

 

© Bognørden

 

 

Tidligere udkommet og anmeldt på Bognørden:

Wulffmorgenthaler - Den ultimative samling - Læs anmeldelsen her 

Bordkalender 2019 – Læs anmeldelsen her

Wulffmorgenthaler striber

Studiehåndbogen

Kama Sutra

 

Forfatter: Michael Wulff & Anders Morgenthaler

366 sider Politikens Forlag

Anmeldereksemplar

 

Pin It