Pin It

og det var danmark 16 morten ingemann 9788740059922 2 0

De bedste striber fra Morten Ingemann - Ekstra Bladet 2020 

16. udgave af Morten Ingemanns udvalgte satirestriber.

For 16 år siden, vandt Morten Ingemann Ekstra Bladets tegnekonkurrence. Lige siden har avisens læsere kunne hygge sig med Ingemanns daglige satirestriber. Kunstmaleren, forfatteren og satiretegneren Ingemann brillerer med skarpe portrætter af kendte personager, aktuelle temaer og god gammeldags plat humor, som bare bliver ved med at fremkalde smil.

16. udgave indeholder udvalgte striber, som har været bragt i Ekstra Bladet i 2019/2020. Striberne her er et sandt bombardement af stereotyper, du kan blandt andet glæde dig til at komme med blondinerne til fitness, du er med på en lytter på cocktailbaren i Søborg. Hos B&O får du up to date insiderviden, og endelig er der naturligvis en del om Corona, Donald Trump, samfundstendenser og generel moral- og dobbeltmoral.

Som med ”Og det var Danmark” kalenderen, er også udgaven her, med de udvalgte striber, en super gaveidé. Hæftet kalder på at blive læst – og genlæst - mange gange. Genkendelsen af streger, temaer og (egne) handlingsmønstre fungerer perfekt som frikvarter i en travl hverdag, som lys på en gråvejrsdag og som træning af lattermusklerne – Nye Ingemann læsere kan begynde her. 

 

 

 

© Bognørden

 

Tidligere anmeldt hos Bognørden:

 1500 på stribe - Læs anmeldelsen her

 Kalender 2019 -Læs anmeldelsen her

 Og det var Danmark... 14 - læs anmeldelsen her

 

Tidligere litterære udgivelser - i samarbejde med Bent Falbert:

40 Statsministre (2011)
Kongerækken – forfra og bagfra (2008 & 1016)

 

Forfatter & Illustrator: Morten Ingemann

256 sider Politikens Forlag

Anmeldereksemplar

Pin It