Pin It

bullet2

My favorite planner Bullet Journal & Kalender, er to solide bud på uundværlige følgesvende.

Stofindbundne og "naturligvis" med integreret bogmærke.

 

My favorite Planner 480 sider:

kalender   

Kalenderen er en lækker "silke-indbundet" sag, til både bordet og tasken. Den indeholder forskellige muligheder. Således er der f.eks. både en art evighedskalender, en selvreflekterende dagbog og en oversigt.

Kvartalsoversigt frem til 31. december 2020:

Måneder, uger og dage for hele 2019 og hele 2020 giver en god mulighed for hurtigt at slå op og se, hvad eller om, der er planlagt noget på bestemte datoer.

kaleder2
© Forlaget Aronsen/My Favorite Planner

 

Daglige kalenderoptegnelser uden datoer, så du kan bruge den efter behov. Mulighed for at notere flere noter og mulighed for at nedfælde, hvad dagen forventes at bringe. Weekenderne er sammenlagt, så det bliver en fælles plan. Det er muligt at bruge kalenderen dag for dag - men, man kan også nøjes med at bruge udvalgte uger og derved bruge kalenderen over flere år.

kalender4
© Forlaget Aronsen/My Favorite Planner

 

Refleksioner:

My Planner rummer rig mulighed for refleksion og dermed også mulighed for udvikling. Hver uge findes en side til både ros, viderebearbejdning og "huskekager" Hver måned kan du notere drømme, mål, udfordringer og en samlet refleksion. Det er således helt op til brugeren, hvad og hvor meget, der skal stå i kalenderen, ligesom du også kan veksle mellem egentlig kalender og/eller dagbog. Rammerne er i orden, det er op til dig at udfylde dem.

kalender3   kalender5

© Forlaget Aronsen/My Favorite Planner

 

Bullet Journal 240 sider:

Bullet Journal er, ligesom kalenderen, indbundet i et lækkert "silke stof" Hvor kalenderen er lyserød er denne udgave mere pink. I princippet kan Bullet Journal det samme som kalenderen, blot uden de fortrykte hjælpemidler og på et mindre sideantal. Bullet Journal lægger op til kreativitet. Udover det linierede index og nøgle oversigten, er kalenderens sider lavet som små prikker, hvor du selv bestemmer om du vil bruge linjer, tern eller tegninger til at udfylde kalenderen. Da der ikke er datoer i denne udgave, kan du selv gøre den, til lige præcis dét, du har brug for, når du har brug for det.

kalender8
© Forlaget Aronsen/Bullet Journal/My Favorite Planner

 

Min største anke er den stereotype farve. Den pink Bullet Journal, er dog en anelse mere "spiselig" for mig. Den lyserøde derimod gør, i min optik, intet godt for kalenderen - tværtom. "Lillepige/prinsesse" farven harmonerer, efter min bedste overbevisning, ikke med de ellers gode muligheder for refleksion og tilrettelæggelse som kalenderen indeholder, og den målgruppe den henvender sig til. Jeg håber derfor, at de kommende udgaver får en anden farve, der både virker tiltalende og fængende, så kalenderen kan findes i tasker og/eller skriveborde. Derudover har jeg to mindre efterlysninger og ønsker til de kommende udgaver: ugenumre og en opdeling af weekenderne. Mange arbejder i weekenderne, og/eller har en del aftaler, derfor savner jeg mere plads.

Når det så er sagt, så er jeg glædeligt overrakset over, hvor dejlig My Planner er at arbejde med, hvor lækker den er at holde på og ikke mindst, hvor meget jeg savende at skrive i en fysisk kalender frem for kun at bruge devices. Det var som at blive sat tilbage til de "gode gamle dage" Nuvel, My Planner fylder mere - men glæden ved brugen modsvarer til fulde pladsen. Jeg har lagt min skepsis på hylden og kan ærligt sige, at jeg er fan.

 

 

© Bognørden

 

Forlaget Aronsen

Anmeldereksemplarer

 

Pin It