Pin It

kreative ideer

Kristiane Kofoed er uddannet pædagog og arbejder som dagplejer. Hun debuterer med denne "kunst guide" til forældre og professionelle fagfolk, der arbejder med børn i den aldersgruppe.

Bogen er ment som en guide til at komme i gang med at male, klippe og klistre med de mindste børn. Der er både billeder og beskrivelser af projekterne og deres inflydelse på de små mennesker. Dertil er der herlige skabeloner, så selv de, der ikke mener sig i besidelse af kreative evner, kan være med.

Bogen byder på oplæg til:
- Maleprojekter
- Rive papir over
- Decupage
- Lime papir på papir
- Klippe og lime
Og endelig er der også praktiske oplysninger om brugen af kunstværkerne, tørring af malerier etc.

Bogen indeholder ideer til "højtids-kunst" (jul, påske) men samtidig kan naturen me dens fire årtider med stor gavn bruges. Bogen er derfor både et idéoplæg, en gennemgang af metoder og et blik ind i, hvordan børnene har fremstillet og bagefter brugt sine kunstværker. Udover, at børnene ser deres frembringelser, er det en super metode til at udvikle børnenes finmotorik og ikke mindst deres sanser. Ved at præsentere dem for de forskellige materialer (maling, papir, lim etc.) kan børnene udvikle både motorikken, sanserne og ikke mindst blive stærkere i at springe ud i det ukendte.

Om du er fag- eller privatperson spiller ingen rolle. Bogen kan bruges af alle, der savner ideer til at være kreative med de små børn. Forfatteren har sørget for en herlig let tilgang til projekterne, så det er sådan set blot at lade sig inspirere eller bruge løs af forfatterens medfølgende skabeloner.

Bogen er en super fin introduktion og vil med garanti blive en god hjælper.

© Bognørden

 

 

Forfatter og fotograf: Kristiane Elsebeth Kofoed

68 sider Trykværket

Anmeldereksemplar

 

Pin It