Pin It

bella ballade skal i bad forside

Lene Hesel er bachelor i japansk sprog og kultur, uddannet folkeskolelærer og så er hun forfatteren bag bl.a. Dyrernes ABC. Simon Bangs streger findes bådes om pladeomslag, bogillustrationer og så er han også instruktør af filmen: Angrebet på Shellhuset.Lene Hesel er bachelor i japansk sprog og kultur, uddannet folkeskolelærer og så er hun forfatteren bag bl.a. Dyrernes ABC. Simon Bangs streger findes både som pladeomslag, bogillustrationer og så er han også instruktør af filmen: Angrebet på Shellhuset.

 

Bella er en meget bestemt pige, hun ved lige præcis, hvad hun vil – og ikke vil. Nu skal hun altså i bad, og her kommer Bellas mor på hårdt arbejde. For Bella vil have så meget legetøj med i baljen, så hun faktisk ikke selv kan være der. Mors nej bliver ikke godt modtaget, og så har vi balladen. Og Bella stopper ikke ved dyrene i badet, hun har faktisk flere gode ideer til, hvordan hun kan drille son mor.

bella ballade staar op forside 1

Bella er som sagt en bestemt pige. Også om morgenen vil hun gerne styre familien, og hun begynder i samme sekund hun ser sine forældre. Som om det ikke var nok at bestemme, hvad hun vil spise, så er Bella også fuld af ting, hun er nødt til at gøre - Faktisk er morgenen fuld af: Jeg skal bare lige – og hvilken forælder kender ikke det?

Historierne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, de henvender sig til børn i ca. 2-4 års alderen og er glimrende til både højtlæsning og billedbog. Historierne er letgenkendelige episoder fra dagligdagen og de skønne illustrationer holder stadig hele vejen. Og så var det herligt, at få et nostalgisk tilbageblik på datidens børneting. Bøgerne kan både bruges til at spejle sig selv og barnet i handlingen, men de kan som nævnt, også bruges som billedbog for børnene, idet de skønne illustrationer både supplerer historierne og kan fortælle sine egne historie.

 

© Bognørden

 

Forfatter: Lene Ewald Hesel

Illustreret af Simon Bang

32 sider Eudor

Anmeldereksemplar

 

Pin It