Pin It

 

Ernst elg

Ernst elg bliver næsten væk:

Ernst elg er meget glad for sin mor. Han går aldrig fra hendes side og gør altid, hvad hun siger – lige indtil han en dag møder noget nyt. For Ernst elg og mor elg er blevet tørstige og da de går ned til søen for at drikke, sker der pludselig det, at vandet ikke er som det plejer – der sidder Frederik frø. Og mens Ernst elg taler med Frederik frø sker det, der ikke måtte ske – Ernst bliver væk fra sin mor. Om han finder hende igen må du selv finde ud af.Buller bjorn


Buller bjørn fanger noget:

Buller bjørn er meget optaget af at være et farligt vildt dyr. Og en dag bliver han træt af at spise bær – Buller bjørn vil have rigtigt kød. For han er en stor stærk bjørn, der fanger vilde dyr og spiser kød. Så Buller går hjemmefra for at finde noget vildt kød, men det bliver ikke så let som Buller havde tænkt sig – måske også fordi Buller bjørn har det med at besvime når han møder noget uventet. Om Buller bjørn får sig et vildt måltid, det må du selv finde ud af når du læser bogen.

Hjørne bjørne er en serie for de mindste børn på 2-4 år. Herlige firkantede dyr (heraf hjørne bjørne) illustrationerne er enkle, med fortællingen i fokus og frem for alt i øjenhøjde med de små nye læsere. Om barnet selv lytter til fortællingerne eller de læses højt af en voksen i nærheden, gør ingen forskel, de kan læses igen og igen. Rigtig fine begynder-historier, der med garanti vækker glæde hos både oplæser og modtager.


© Bognørden


Tidligere udkommet i Hjørne Bjørne serien:

Inga isbjørn vil hellere lege

Olrik Ugle hjælper måske Lulu Los

Karma kanin er faktisk dygtig til at male

Mogens myg er sulten

Bøgerne findes på børneuniverset Fairytell – klik her for at se mere

Set på DR RamasjangForfatter: Niels Valentin

20 & 22 sider Tiny Book

Anmeldereksemplar

Pin It