Pin It

prinsessensomvaralene

Nyt makkerpar debuterer med et sammensat eventyr

Mai Mortensen har en mastergrad i sexologi, holder foredrag for pædagoger om børneseksualitet, og så arbejder Mai til daglig med seksualundervisning i folkeskolen.

Birgitte Ahlmann er uddannet fra Danmarks Designskole og School of Visual Arts N.Y.
Ahlmann har et utal af udgivelser på sit CV, hun illustrerer undervisningsbøger, børnebøger, plakater og brochurer, alt imens hun også underviser i billedkunst.

På et stort slot i et land langt, langt væk boede den lille prinsesse. Prinsessen synes, at hun havde alt, hvad hun kunne ønske sig. Hun havde sin kat, malede malerier, bagte kager og dansede alene rundt til herlig musik. Men, så en dag kom en harpespiller til slottet. Han spillede den mest vidunderlige musik, og prinsessen fik sådan lyst til at danse med et andet menneske. Men lige der, gik det op for prinsessen, at hun var alene – og ensom. Prinsessen besluttede sig for at rejse ud i verden, for at finde en prins at danse med. Men, som også andre prinsesser før hende, bliver hun udfordret på den lange rejse (syv dage og syv nætter mellem hvert land) Om hun finder den rette dansepartner, se det må du læse om i bogen.

”Prinsessen, som var alene” er et eventyr ”lige efter bogen” Symbolikken er på plads, det samme er de faste rammer, der omkranser et eventyr om prinsesser. Dét, der trækker dette eventyr en smule ud fra mængden er slutningen. Slutningen har fået et nutidigt strøg, som i disse ”regnbue” tider, med garanti vil vække begejstring i en del hjem. 

Fortællingen er, både i indhold og længde, helt i øjenhøjde med målgruppen. Det samme gør sig gældende for de farvestrålende illustrationer, der på samme tid er enkle og fortællende i sig selv. Den danseglade prinsesse henvender sig til 3-5 årige børn og deres voksne.

 

© Bognørden

 

Forfatter: Mai Mortensen

Illustreret af Birgitte Ahlmann

28 sider Forlaget Bolden

Anmeldereksemplar

 

Pin It