Pin It

sendmerekarlighed

Tredje bind i serien om tandlægen Helene.

Send mere kærlighed er tredje og (desværre) sidste del i trilogien om tandlægen Helene.

Jeg "åd de første to rå"- for jeg var virkelig godt underholdt, jeg har grinet højt, og virkelig krummet tæer gennem de første to bind, så jeg havde i den grad glædet mig til at komme i gang med denne sidste i rækken.

Den er præcis så velskrevet som de to forgående, sproget flyder og læseren skal holde på hat og briller, for det går rigtig stærkt - både i handling og læsehastighed.

Helene er den fuldkommen vanvittige og super skønne kvinde, der oplever alt det kaos og alle de skæve og pinlige episoder, alle vi andre også har i rygsækken - hvor vi måske er flere om at dele, napper hun det hele.

Vi fortsætte hvor forgængeren slap, Helene tror hun er lykkelig med sin Mads, hun knokler afsted både på jobbet og privat, og overser fuldkommen, at hendes børn og mand mistrives og hun selv er på vej ned.

Denne gang følger vi også moderen Jytte i hendes barndom, og uden at afsløre for meget, kan jeg sagtens sige: For filan, hvor har hun haft en grusom opvækst. Disse afsnit er uhyggelig levende og velskrevede, og går direkte i hjertet, tiden var en anden, men den sociale arv er så grusom tydelig herigennem.

Selv om jeg kender det ualmindelig rå og ind imellem vulgære sprog, synes jeg faktisk denne treer, ind imellem blev for larmende - den går til kanten og over flere gange. Det ærgrer mig, for som sagt, var jeg meget begejstret for forgængerne, og
mere end forbedredt på tempo og formuleringer.

Jeg har kæmpet med min bedømmelse, ender på et sted mellem 3 og 4 og har valgt at runde op, netop fordi jeg faktisk har nydt Helenes selskab, og trods alt kan genkende de mange Helenaer derude - og lidt af mig selv.

Trilogien skal så afgjort have mine anbefalinger, original, vedkommende og humoristisk som bare pokker - Men læs den i rækkefølge.

 

 

© Bognørden

 

Tidligere udkommet i serien:

SMS send mere sex

Send flere børn

 

Forfatter: Anne-Grethe Bjarup Riis

336 sider Politikens Forlag

 

Pin It