Pin It

wulffmorgen19

Så er Wulffmorgenthaler klar til at redde morgenerne i 2019

Politikens læsere bør være rigtig godt bekendt med makkerparret, de har nemlig prydet avisens bagside gennem mere end 15 år. Wulff er stand-up-komiker og forfatter, og så er han manden bag den vrede flodhest Dolph. Morgenthaler er tegner, forfatter og filminstruktør – og en alt for sjælden gæst i DR P4s Mads & Monopolet. Igen får danskerne mulighed for et dagligt grin med en kalender, der både underholder og holder styr på aftalerne.

wm1

Satiren er en virkelig vigtig del af det danske frisind, og en gylden mulighed for at prikke til såvel magthavere som tendenser i tiden. Makkerparret her, er da også forbi f.eks. Donald Trump, selfie generationen og verdens sidste ryger.

wm2

Med denne lille kalender/guide til det kommende år forener de igen de geniale streger med karikaturer fra hverdagens begivenheder. Nuvel, der er en del mandehørm og en hel del kvinder, der kan genkende sig selv eller andre i kalenderen – men, jeg er vild med det.

wm3

Wulffmorgenthaler er en genial gaveide – enten til dig selv eller andre med humoren i højsædet. Og, julen synes måske stadig langt væk, men denne skønne kalender er altså en genial mandel- eller julegave. Det er altid godt at være i god tid, og så er dette gaven, der skaber glæde hver eneste dag i det kommende år.

 

 

© Bognørden

 

Tidligere udkommet:

Wulffmorgenthaler striber
Studiehåndbogen
Kama Sutra

 

Forfatter: Michael Wulff & Anders Morgenthaler

365 sider Politikens Forlag

Anmeldereksemplar

Pin It